Eye Candy - a person or thing that is visually pleasing or superficially attractive and lacking depth of intellect or meaning

Carros nya ögon godis! Tur så jobbar han också som bartender på The Moose, så hon kan hänga där istället för i glasblåsar fabriken!


The king of rock, suckers mc's they won't retire!

Jag har inte bloggat på länge men nu tyckte jag att det var dags igen! Igår var en askul kväll! För några dagar sen fick jag reda på att Run- D.M.C skulle komma till Viproom (en av dom mest fancy klubbarna i Paris, och även bloggerskan Kenzas favorit klubb). Hela trion skulle inte komma, eller duon efter den tredje medlemmen, Jam Master Jay blev skjuten i Nyc för några år sen. D.m.c skulle inte komma men det mest framgångsrika Jospeh Simmons (Run) skulle komma. Han har under senaste året blivit pastor (revrent) så han går under namnet "Rev Run". Som ni kanske kan förstå så är detta väldigt stort för mig. Jag har lyssnat på Run dmc så länge jag kan minnas eller iaf sen högstadiet då jag först uppptäckte att en av deras låtar var med i min dåvarande favoritfilm "The Lost Boys". Låten var "Walk This Way" och den var bara med i cirka 40 sekunder men det var allt som behövdes. Det var på den tiden innan alla nerladdningsprogram så det jag gjorde var att jag gick in på skivbutiker på nätet och lyssnade på 30- sekunders smakprov på Run-Dmc skiva "Raising Hell". Till sist köpte jag skivan på Åhlens för 169 kr.

I alla fall nu lämnar jag memory lane och ska berätta om igår kväll. Vi laddar upp hos oss jag, Carro, Elin och Isabel. Nu gäller det att klä upp oss från "head til' toe". Men efter ett glas vin tycker jag att det skulle vara ascoolt att ha Carros Run-Dmc linne på sig tillsamans med svarta jeans. Klockan går och jag är spänd och säger hela tiden "vi borde dra nu, klockan är snart 11" men tjejerna säger att det är lungt, vi hinner, det är öppet till 5. Tills sist vid halv ett kommer vi iväg. Mitt hjärta bultar som bara den när bouncern vi dörren checkar in oss. Efter vad som känns en evighet av (få se nu, är dom snygga nog) så ler vakten och släpper in oss. Det är inte så mycket folk men musiken rockar och banderoller i neon glittar, blinkar och rullar runt på vägarna med "Runs" namn. Carro och Elin lackar ur på någon dum vakt som säger åt dom i otrevlig ton att hänga in jackorna. Vi väntar och väntar men ingen Run syns till. Han ska ju vara Dj för tusan ju. Elins och Carros tålamod har tagit slut sen länge sen och dom är redo att mörda. Isabel är fortfarande glad o jag har jättekul. Carro och Elin bestämmer sig för att dra o klockan börjar närma sig två. "Emilia, han kommer nog inte", "Emilia stanna med Isabel".

Efter tag börjar jag tänka "Ja, han kommer nog inte, lika bra att ge upp" Elin och Carro har gått upp för den långa trappen och jag drar i Isabel och säger att vi kan lika gärna börja dra oss. Isabel går före, jag går lite efter. Plötsligt får jag syn på en kille som sitter längts in i hörnet på slutet av baren. "Oj, tänkte jag han ser ut som han från Run-D.m.c" Jag kollar än gång till och då slår det mig, det ÄR han (Run) från Run-D.M.C. Innan jag ens hinner fundera mer på det så  går jag fram och säger högt; "Revrent Run". Han svarar "Yes, thats me". Där någon stans dog jag av lycka samt förvirring över hur jag kan ha så himla tur. Jag forsätter och babblar, presenterar mig och skakar hand med han och frågar lite om hans musik och när han ska DJ:a. "in a couple of minutes" blir svaret och där bestämmer jag mig för att "nä nu har jag nog pratar klart med min stora idol", så jag tackar för mig och går. Det är först efter någon minut jag kommer på att jag skulle ha frågat om jag skulle ha fått tagit ett kort. Jag vänder mig om för att se om jag kanske ska gå tillbaka men nu har fler fans kommit på att deras idol faktiskt sitter i baren så nu står det tre biffiga livvakter runt om han. Så jag skiter i det. Springer istället ut till Elin o Carro och berättar vad som hänt. Dom går men jag och Isabel stannar och njuter av showen. Det var min torsdagkväll det!


Welcome to the Jungle!

Guns N' Roses konserten var galet bra! Jag är fortfarande i extas. Det var hur mycket folk som helst och vi skrek och hoppade som galningar. Förbandet var "Murderdolls", inga jag hade hört talas om men dom var coola. Lite mycket GNR wannabies för min smak. När Axl Rose klev på scenen höll vi alla på att svimma, hans röst är helt otrolig även fast han börjar närma sig 50 år. Dom körde några låtar från den nya skivan men körde alla gamla klassikers som "Paradise City", "Night train", "Sweet child o 'mine" och "Mr Brownstone". Såklart så är det ju bara Axl Rose som är den enda orginal medlemmen som är kvar sen bandet startade, jag hade nog svimmat om jag fått se Izzy Stradlin och Slash. Nu går GNR på repeat här hemma och jag har börjat läsa boken om GNR. Videon nedanför har jag filmat själv med min iphone. Det är under låten "Knocking on heaven's door". Jag dedikerar denna video till dig Marcus! Den andra videon är när vi väntar innan konserten.


I'm on the night train and I never learn.

GUNS'N ROSES IKVÄLL!

Do what you do best in life and hope for the best

Jag och Carro var på bio ikväll och så filmen "Twelve" med bland andra Chace Crawford och 50 Cent. Jag hade inga höga förväntningar (bara lite på 50 cents insats) och jag blev verkligen positivt överraskad! Galet bra film! Mörk, spännande och oförutsägbar! Movie of the week. Bjuder också på lite bilder från helgen, då Camille kom och hälsade på och vi träffade Ingrid.

Fancy pants - Overly elaborate, swanky or pretentious - especially of dress. Also applied to people who act in that manner.

Jag hinner inte blogga mer ikväll för nu drar vi till Champs Elysees på fest hos Rikard och sen vidare till nattklubben SixSeven. Det var jättelängesen vi fick ut riktigt fancy!

I fell in love with this picture!


Vårt fönster :)

Paradise, Maraisdise city

Toppen dag igår! Vi vandrade runt i Marais och åt varmkrov, sen var det tänkt att vi skulle ha en picnic vid seine men det började regna så vi fick åka chez nous igen. Jag bjöd in en ny svensk tjej som heter Ingrid som skrivit till mig på facebook, hon är i paris med sin pojkvän på obestämd tid. Så jag, Carro, Elin, Isabel, Ingrid och hennes pojkvän Romain hängde hos oss.


Carro i regnet!


Hot dog!

Ska sno några bilder från igårkväll av Elin så check in later!

It's always sunny in Paris

Nu drar vi och käkar varmkorv i Marais och sen blir det att träffa denna snygga chica!


Harry Potter puppet pals!


Curry night at Davy's

Igår hängde vi hemma hos Davy tillsamans med Stephen, Aurelie, Cludia and Zane. Vi åt supergod curry, såg på stand up comedy och snacka om allt möjligt. Det blir intressanta konversationer när man är så blandat folk, aussie, swedes, kiwis, the dutchie and the brit.




Nu var det tänkt att vi skulle ge oss ut på stan men det spö regnar så stay tuned....

Paris is not for the weak hearted

Ursäkta för att jag inte har bloggat på länge, jag har helt enkelt inte haft tid. Men nu är det dags för ett inlägg om vad som hänt på senaste tiden!

Carro har kommit!


Varma kvällar vid Seine i +35 graders väder!




Såklart har vi hängt en del på Highlander


Varit på båtfest vid effiel tornet!


Ätit allt möjligt gott!


Solat vid Canal Saint Martin


Varit på Starbuck's för första gången i sommar!


Carro var med på Wing night!


Chillat i Buttes Charmont!

Där såg vi även Akon, som solade i parken!


Ätit god mat på Indiana Café på Grands Boulevards!


Carro tog en Club Sandwich!

f
Hängt med Ben från Canada, som snabbt blev en favorit!

Nu ska jag och gänget på "curry night" hemma hos davy! Vi hörs sen!

Dagens konversation

Jag ringde hem idag för att prata med mamma och så svarade min lillebror. Han är som sagt väldigt pratglad....not.

Adam:
Halllåå

Jag: Hej Adam! är mamma hemma?

Adam: Men näääe...gäsp

Jag: Ligger du och sover?

Adam: Ja, jag försöker men fan telefonen ringer i ett...

Jag: Jaha. Hur går det i skolan då?

Adam:
Men fan, jag orkar inte...hej

Jag: jaha. Hejd..klick....ååå

Bilder på mig och 50-åriga män

Boat partaj från igår.








Vars gick det snett liksom och var tog Zac Efron och Justin Bieber vägen?

The story about the famous hat

Häromkvällen så svängde jag, Elin och isabel förbi Café Oz. Det ryktades om att den kända hatten skulle vara där! Jajamen han var där och dansade med någon kille.




Isabel var den första som fick ta kort med hatten.

Sen lyckdes Elin.


Sist men inte minst, så fick jag ta kort med hatten.

Saker du kan göra på Arlanda när du väntar på ett flyg.

Jag var på Arlanda förra veckan och hade "some time to kill" innan mitt flyg skulle gå. Så jag fick helt enkelt underhålla mig själv. Här är en lista med tips på vad man kan göra en dag på Arlanda flygplats.

1. Åk runt och runt på bagagebandet och skrik högt: Titta barn, gratis karusell.

2. Sätt  små "ur funktion" lappar på alla väskvagnar

3. Gå in på 7-11 och låtsas att du kommer från "Godis Färskhets Nämnden" och be och få provsmaka allt lösviktsgodis.

4. Försök ta dig ut på flygplans körfältet och ta en liten jogging tur.

5. Gå till hjälpdisken och be dom ropa ut namnet på din försvunna kompis. "Mick Jagger var god kontakta personalen"

6. Stå vid informations disken och varje gång någon "kund" har frågat något och fått sin information, viska då lite diskret..."That's not what I've heard"

7. Kryp på alla fyra och säg till nyfikna passagerare att din majsorm har rymt.

8. Sätt dig på ett ställe med mycket folk och skrapa en trisslott. Skrik sen ut: EN MILJON!

9. Om trislotten inte drog tills sig så mycket uppmärksamhet så skrik direkt efter: I 25 ÅR

10. Fortfarande ingen uppmärksamhet fortsätt: Skrapa ej denna ruta....WOOOPSI.

11. Ställ dig väldigt nära någon och ta fram mobilen och säg diskret; The bomb has been planted sir...

12. Ändra den stora skylten vid Sky City där det står "Din drömresa börjar här" skriv istället "Din mardrömsresa börjar här.

13. Titta ut genom fönster och skrik sen ut: VARFÖR STANNAR INTE PLANET? kuta sen iväg.

14. Sno lite tejp och dra längts en rad med stolar, soffor etc. Skriv sen en stor lapp där det står "VIP". När folk försöker sätta sig så harkla högt och säg: Lösenord?

15. Om du har en gitarr så lek Hippe. Sätt dig mitt på golvet och spela en liten truddelut och skrik ut: Peace & Love till folk som går förbi.

16. Sätt dig på en bänk och skrik ut; Help I need somebody. Help. Just not anybody. Help. När folk frågar vad det är du behöver hjälp med säg då att du behöver ingen hjälp utan du är tondöv och sjunger The Beatles.

17. Precis innan du går ombord på ditt plan viska diskret till någon av de andra passagerana; Hörru för en mindre summa pengar, skulle du och jag kunna dela på din plats?

18. Sno lite vetemjöl från S'barros pizzerian. Sätt lite i små plastpåsar och stoppa ner dom i olika passagerares väskor. Ta tag i närmaste vakt och skrik ut: They've got cocaine, they've got cocaine.

19. Lyckas du få tag i en såndär sparkcykel som flygpersonalen åker runt på så säger jag bara en sak; GO GIRL!

20. Har du en hårförlängning så ta av en stor slinga och lägg i din hamburgare på Macdonalds. Be sen att få prata med hovmästaren.

21. Lägg en plånbok mitt på golvet och ställ dig lite längre ifrån. När folk försöker plocka upp den säg då; ajabaja sen men inte röra.

22. Låtsas vara upprörd brit och släpa på din väska samtidigt som du ryter ut; Oh bloody hell. Ou my gååsh. This airport is rubbish. Oh bugger.

23. sätt dig vid personer som ska med samma flyg och berätta att du tycker det är så konstigt för alla plan du någonsin flygit med har varit tvingade att nödlanda väldigt dramatiskt. Säg sen att du åker mellan luleå o stockholm varje helg och att du tycker förbannalser är väldigt spännande.

24. Stå utan för en gate och när folk kommer ut från ett plan säg då; Välkommen till Ap-panda i norra byske.

25. Släpp med flit greppet om din tunga resväska i rulltrappa och titta roat på alla stackars människor som måste kasta sig åt sidan.

26. Ändra namnet på Radisson Hotel till Robinsson Hotel och knacka på hos alla gäster och säg; Jaha nu var det Ö råd.

27. Köp lax i turistshoppen och upprepa hela tiden mening; sex laxar i en lax ask.

28. Fråga någon i informations disken om det är möjligt att få en gratis flygbiljett som tack för att du nämner Arlanda i din blogg. Misslyckas du så mumla argt; Jaha då gör jag väl reklam för Ap-Panda i byske och ni lär gå i konkurs. Lyckas du få en biljett; Mohaha beat that blondinbella.

29. Stå vid bagagebandet och samla på dig så många väskor som du kan. När folk upprört frågar varför du tar deras väskor så säg; Finders keepers suckers..

30. Sök jobb. Fråga den om jobbet inkluderar betalt transport eftersom busskort etc är ganska dyrt. Säger dom att det är möjligt så säg sedan att du bor i luleå men det går direktflyg varje morgon.

31. Köp en fanta och häll en skvätt i vinglasen på dom som dricker vin. Sjung sen 1,2,3 Fanta och Rosé

32.Skriv en rolig lista på saker du kan göra om du har tråkigt på Arlanda

....

Jag har ingen motivation att blogga just nu..kommer inte ens på en rubrik. Återkommer senare ikväll.

The Aristocrats

Härlig kväll igår, fick äntligen se det omtalade stället; The Moose. Där mötte vi Duncan, Rickard och resten av killgänget. Avslutade kvällen med att se filmen eller snarare dokumentären; The Aristocrats (not too be confused with Disney's The Aristocats). Det var den dåligaste filmen jag någonsin sett. Killarna tyckte dessvärre inte likadant.


RSS 2.0